Kalender


Tilbage  

Stenshult sommerseminar v. Michel Avaylon
23.-29.juli

Prophetic Intelligence in Righteousness by Faith

Michael Avaylon Àr en ordinerad lekpastor sedan 1998. Han Àr talare och direktör för Light of Prophecy International, en ministry dedikerat till att ge de tre Ànglarnas budskap genom att anvÀnda det skrivna ordet, media, musik, and och utÄtriktad evangelisation, för att varna vÀrlden att vi Àr pÄ tröskeln till slutet. Michaels TV-program visas pÄ Hope Channel Asia och Gospel Ministries
International. Michael och hans fru Jenny, en registrerad sjuksköterska, har varit gifta 29 Är, och har tvÄ vuxna barn. Hans presentationer kommer att uppenbara den nÀra och vitala kopplingen mellan budskapet om rÀttfÀrdighet genom tro och profetiorna som Gud har anförtrott Sjundedagsadventisterna.
Vi önskar att skapa och upprĂ€tthĂ„lla en atmosfĂ€r i vilken varje deltagare kommer att kunna glĂ€dja sig över Guds nĂ€rvaro genom den Helige Ande och vĂ€xa andligt, medan var och en av oss personligen förbereder sig för jordens sista hĂ€ndelser. Vi ber om att varje deltagare skall komma med ett villigt hjĂ€rta—villig att ge vĂ€lsignelse och ta emot vĂ€lsignelse. Eftersom det Ă€r en helig tid, ber vi ocksĂ„ om att var och en iakttar vikten av sitt uppförande, sin klĂ€dstil, sin kost, sin underhĂ„llning och andra saker som tas med till seminariet.